Privacybeleid

De bescherming van uw persoonsgegevens is van groot belang voor ons. Persoonsgegevens is persoonlijke informatie die aan u kan worden toegeschreven, zoals uw naam, adres, e-mailadressen en uw gebruikersgedrag. Het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw gegevens gebeurt volgens de toepasselijke wetten en voorschriften. NAGEL Baustoff GmbH is dienstverlener overeenkomstig § 13 Duitse Telemedia Act (Telemediengesetz) en controleur overeenkomstig § 3 para. 7 van de Duitse gegevensbeschermingswet (Bundesdatenschutzgesetz). Voor meer informatie verwijzen wij u naar het impressum.

Wij behandelen uw persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke gegevensbeschermingsregels en deze Gegevensbescherming.

Gebruik van deze website

Over het algemeen kan een bezoek aan onze website worden uitgevoerd zonder persoonlijke gegevens te onthullen. Elke verzameling van persoonsgegevens op onze website wordt echter uitgevoerd met uw toestemming, indien van toepassing. Verzamelde gegevens worden niet doorgegeven aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Wanneer u onze website bezoekt zonder uw persoonlijke gegevens in te vullen, bijvoorbeeld in ons contactformulier, dan verzamelen we geen persoonsgegevens van u. Vrijgesteld van deze regel zijn die gegevens die uw browser automatisch communiceert om uw bezoek op onze website mogelijk te maken. De aldus doorgegeven gegevens kunnen bestaan ​​uit, maar zijn niet beperkt tot:

  • Datum en tijd van uw bezoek aan onze website,
  • uw IP-adres,
  • de systeemsoftware geïnstalleerd en de resolutie ingesteld op het apparaat dat voor uw bezoek is gebruikt,
  • een beschrijving van het type en de versie van uw webbrowser,
  • de naam van de website waarvandaan u ons bezoekt,
  • Namen van bestanden en pagina's die u op onze website bezoekt,
  • de status van toegang tot bestanden die u heeft aangevraagd te openen, en
  • het gegevensvolume overgedragen.

Deze gegevens worden intern geanalyseerd en gebruikt voor het beheer van onze website. Dergelijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden. De gegevens worden anoniem bewaard en gescheiden van persoonlijke gegevens. Deze gegevens kunnen op geen enkele wijze worden geassocieerd met uw persoonsgegevens en daarom wordt een persoonlijke bepaling gemaakt.

Niettemin kan gegevensoverdracht op internet (bijvoorbeeld bij communicatie via e-mail) onveilig zijn. De totale bescherming van uw persoonsgegevens tegen illegale toegang door derden kan niet gegarandeerd worden.

Cookies

Onze website maakt gebruik van "cookies". Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw internetbrowser worden opgeslagen op uw computer. Ze helpen ons om onze website meer gebruiksvriendelijk, effectief en veilig aan u te presenteren.

De meeste cookies die we gebruiken, zijn zogenaamde "session cookies". Ze worden automatisch verwijderd na uw bezoek op onze site. Andere cookies blijven op uw apparaat opgeslagen totdat u ze verwijdert. Met deze cookies kunnen we uw browser herkennen tijdens uw volgende bezoek. 
U kunt uw internet browser instellen om u te informeren over het opslaan van cookies op uw computer en cookies uitsluitend op te slaan op een individuele basis. U kunt ook het gebruik van cookies uitsluitend of enkel uitsluiten voor specifieke websites. Bovendien kan automatische verwijdering van cookies bij het afsluiten van de internetbrowser ingeschakeld zijn. Als u het gebruik van cookies hebt gedeactiveerd, kan de functionaliteit van deze website worden beïnvloed.

Contact formulier

Als u vragen verstuurt via het Contactformulier of de terugbelfunctie gebruikt, worden uw gegevens opgeslagen. Wij gebruiken dergelijke gegevens voor de verwerking van uw aanvraag en bij verdere vragen. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Informatie, verwijdering en blokkering van persoonlijke gegevens

U hebt recht op gratis informatie over uw persoonsgegevens die wij opslaan, de oorsprong ervan en de ontvangers, of de categorieën van ontvangers waaraan uw gegevens worden doorgegeven, evenals het doel van de verwerking van gegevens op elk gewenst moment. Daarnaast hebt u het recht om te allen tijde correctie, blokkering of schrapping van uw persoonsgegevens aan te vragen. Voor vragen over uw persoonsgegevens, kunt u ons steeds contacteren door gewoon een e-mail te schrijven.